Watch dogs: Legion går Online i morgen… sådan da

Fredag aften dansk tid annoncerede teamet bag Watch Dogs: Legion på Twitter, at der vil være yderligere forsinkelser i forbindelse med lanceringen af den nye onlinedel, der skulle have været lanceret allerede i december sidste år. Onlinedelen er blevet udsat flere gange, senest til den 9. marts. Men PC-spillerne må kigge langt efter at få lov til at udfolde deres hacker-evner i Londons gader.

Begrundelsen fra Ubisoft er – du har nok allerede gættet det – bugs, som hovedspillet også har været ramt af (tak til GameInformer). Særligt slemt står det til i PC-versionen, som er blevet udskudt på ubestemt tid:

“We’ve identified an issue in the PC version, that can cause the game to crash for players with certain gpu’s. The team is working on fixing the issue as quickly as possible and in the meantime, we’ve made the decision to wait to launch the pc version until this is fixed.”

På konsol vil det stadig være muligt at tilslutte sig hackerkollektivet i Londons gader fra den 9. marts. Men også her er flere funktioner forsinkede. Playstation-spillere vil kun have mulighed for at benytte sig af en begrænset tekst-chat, når de skal kommunikere. Og hvad værre er, så er Tactical Ops-missionerne blevet udskudt. Heldigvis er udsigterne til at få lov til at slå sig løs med co-op missionerne ikke lige så uoverskuelige. Teamet bag spillet regner med at have en patch klar den 23. marts. Her skulle både chatfunktionerne og missionerne være fikset.

Screenshot fra beta-versionen af onlinedelen. Kilde: https://freegametips.com/

Jeg har endnu ikke spillet Watch Dogs: Legion, men er alligevel ærgerlig over at Tactical Ops-missionerne (denne gang tak til Kotaku) er blevet udskudt. Jeg havde høje forhåbninger til de raid-lignende co-op missioner, som i mine øjne var det mest appellerende ved online-delen af spillet.

Når Ubisoft i morgen slipper DedSec løs i gaderne i London, kan spillerne stadig koncentrere sig om hovedkernen i online-delen af spillet. Nemlig at samle sin egen celle af hackerkollektivet. Der vil desuden være åbent for diverse PvP-arenaer, hvor spillere vil få mulighed for at dyste mod hinanden.

Hvis du er en af de uheldige, der har set frem til at skabe en hackercelle på din PC, så må du væbne dig yderligere med tålmodighed. Forhåbentligt har Ubisoft så fået bugt med de andre bugs, når PC-versionen engang bliver tilgængelig.