Watch Dogs Legion tilføjer zombier i ny opdatering

Watch Dogs Legion har fået sin ventede “Update 2”, som byder på en del nye indhold, der både tilgodeser PC- og konsolversionerne. Overskriften er uden tvivl den mest opsigtsvækkende tilføjelse, men er for nu eksklusiv til PC i en alpha-version.

Watch Dogs: Legion of the Dead er en ny roguelite PvE-tilføjelse, hvor man solo eller som fire spillere skal overleve et angreb fra en horde af zombier. Målet er at nå til et extraction point, og samle så mange ressurser på vejen som muligt. Udover de evner som grundspillet allerede indeholder, kan man benytte sig af en AR Cloak til at slippe væk, en Bee Swarm til at holde zombierne beskæftiget og en Spider Bot med maskingevær til at yde ekstra modstand.

Der er desværre ingen info om, hvornår Watch Dogs: Legion of the Dead bliver tilgængelig på konsollerne.

Update 2 tilføjer også Tactical Op 2: Project Omni, som er en ny mission hvor man skal finde ud af, hvorfor hjernerne hos beboerne i London påvirkes negativt af deres Optik Devices.

Udover de to ovennævnte spil-modes, så får de nye Xbox- og PlayStation-konsoller en tiltrængt mulighed for at spille med 60 billeder i sekundet via performance mode, og så er cross-play endelig også blevet en realitet. Nye skins, outfits og yderligere kosmetiske ændringer er også tilføjet, til dem der ynder at lege rundt med den slags.

Update 2 er tilgængelig på alle platforme.