Village var den bedste Resident Evil-lancering på Steam til dato

I fredags udkom Resident Evil Village, og Capcom må være ganske tilfredse med spillets modtagelse. Særligt på Steam formåede spillet at sætte en rekord for horror-serien. Tilslutningen nåede nemlig op på over 100.000 brugere der spillede samtidigt, hvilket overgår tidligere Resident Evil-lanceringer på platformen.

Det er især bemærkelsesværdigt at se sådan et tal, når forgængeren Resident Evil 7 blot nåede op på beskedne 20.000 samtidige spillere. Man må i hvert fald konkludere, at Capcoms PR-afdeling har gjort et fremragende stykke arbejde med at promovere Resident Evil Village.

Vi benyttede lanceringsdagen til en streaming af cirka 2,5 times varighed, og selv om jeg først for sent opdagede, at der ikke kom lyd igennem min mikrofon, så er man alligevel ikke i tvivl om, hvornår jeg får klemt et forskrækket skrig ud af mig – oftest efterfulgt af et latterudbrud.

Jeg fortsætter ufortrødent min gennemspilning af Resident Evil Village, med henblik på at have en anmeldelse klar snarest. Den kan I forvente at læse inden ugen er omme.