(STREAEMen er Slut) Vi spiller Resident Evil Village i aften fra kl. 19:00

I dag er Resident Evil Village endelig udkommet, og det fejrer vi her på Bird of Play, med en stream fra vores Twitch-kanal. Solen skinner bravt lige nu, men mørket sænker sig kl. 19:00, hvor jeg kaster mig over Resident Evil Village på PlayStation 5, uden den fjerneste anelse om hvad der kommer til at ske. Jeg har ikke sat en tidsramme for hvor lang tid jeg spiller, men lur mig om ikke der bliver brændt mindst to timer af på oplevelsen.

Jeg har ikke rørt spillet forud for dagens stream – jeg har faktisk ikke engang rørt de demoer der har været tilgængelige den sidste uges tid. Jeg går derfor helt uvidende ind til oplevelsen, og det skal ikke være en hemmelighed, at jeg glæder mig.

Jeg håber I har lyst til at se med, og ikke mindst være med til at finde ud af, om jeg er mere bangebuks, end hvad jeg naivt bilder mig ind.

Vi starter som sagt kl. 19:00 sharp, så gør Twitch klar i din browser allerede nu, og forbered dig på et godt gys.