Streamet er slut: Vi spiller Maquette på Twitch tirsdag kl. 18:00

UPDATE KL. 16:40: Streamet kommer stadig til at ske! Så er den bemærkning ude af verden. Til gengæld har dagens udfordringer med kommentarer til sidens artikler gjort, at jeg ikke har kunne forberede mig, så meget som jeg ellers gerne ville. Det betyder at streamet bliver UDEN webcam, men dog med min sprøde stemme til at guide jer igennem oplevelsen. Jeg skal nok sørge for at få et kamera med til fremtidige streams, og så håber jeg at se så mange som muligt kigge med fra kl. 18:00.

Hvis du fulgte med i optakten til lanceringen af Bird of Play ovre på vores Facebookside, så husker du muligvis annonceringen om, at vi også får en tilstedeværelse på Twitch. Den tager vi hul på i morgen, altså tirsdag den 2. marts, hvor vi fra kl. 18:00 spiller det nye first person puzzle-spil fra Graceful Decay: Maquette. Du finder vores Twitchkanal via dette link.

Spillet udgives i morgen, og er blandt de spil som kan downloades uden merpris, hvis man er PS Plus-abonnent. Som en optakt til streamen, vil jeg da i øvrigt anbefale dig at lægge vej forbi hyldestartiklen, som netop nævner nogle af de bedste puzzlespil i nyere tid. Jeg håber virkelig at Maquette viser sig at kunne blive endnu en stærk titel, som er værd at nævne, når snakken falder på netop den genre.

Har du ikke den fjernest anelse om hvad Maquette er eller går ud på, så tjek traileren herunder. Det er en fin gennemgang af hvordan man skal manipulere omgivelserne, for at løse de forskellige opgaver:

Vi ser frem til en hyggelig aften med hjernegymnastik, og forhåbentlig jeres vidunderlige selskab.