Valheim-udgiver forventer otte millioner solgte spil inden juli

Der er ikke helt så meget fart på salget af Valheim, som der var ligeved udgivelsen. Inden spillet kunne fejre sin første måned i Early Access på Steam, rundede det forbløffende fem millioner spillere, og lige over to uger senere, nåede det op på seks millioner.

Det er nu omkring to måneder siden, og i skrivende stund har Valheim blevet solgt 6,8 millioner gange. Det betyder at der “kun” er blevet solgt omkring 800.000 eksemplarer i de sidste to måneder.

Ambitionerne for spillet er dog intakte. Embracer Group, som ejer Valheims udgivelsesfirma Coffee Stain, har meldt ud i deres Earnings Report for dette kvartal, at de forventer at sælge mellem 1,0 og 1,2 millioner eksemplarer til inden udgangen af juni måned. Holder prognosen kan Valheim altså ende med at være blevet købt otte millioner gange, hvilket stadig er voldsomt imponerende på sølle fire måneder.

Spillets udvikler, svenske Iron Gate Studio, består stadig blot af fem mand, men mon ikke snart de udvider bemandingen, så Valheim kan få fart på sine opdateringer.