(UPDATE: FPS-Boost er tilgængeligt fra i dag) Fem Bethesda-spil får FPS Boost på Xbox Series X/S

OPDATERING DEN 15. MARTS KL. 17:13: Vi har netop modtaget en pressemeddelelse fra Xbox, som bekræfter at de fem nævnte spil kan nyde godt af FPS Boost allerede i dag. Den oprindelige nyhed følger herunder


At ældre spil kan afvikles bedre på det nye spillekonsoller, er en god ting. At udviklere aktivt går ind og optimerer spillene, til at tage højde for de ekstra hestekræfter er endnu bedre. Det er i hvert fald det der er tilfældet med FPS Boost-programmet på Xbox Series X og S, som blev annonceret tilbage i februar. FPS Boost gør lige præcis det som navnet antyder: hæver en eventuel grænse på 30 billeder i sekundet til langt mere appellerende 60.

I forbindelse med tilføjelsen af en lang række spil fra Bethesda til Xbox’ Game Pass, er det også meldt ud, at nogle af disse spil, kan se frem til netop den behandling. Beskeden kom frem under et Xbox podcast, med Xbox Lives Larry “Major Nelson” Hryb og Xbox senior communications manager Jeff Rubenstein. Helt konkret er der tale om fem spil, som altså kan se frem til en gedigen overhaling på de nye Xbox-konsoller. De fem spil er som følger:

  • Fallout 4
  • Fallout 76
  • Prey
  • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
  • Dishonored Definitive Edition

Fallout 4 og Skyrim har, på en måde, allerede mulighed for at blive afviklet med 60 billeder i sekundet. Det er dog via en mere uofficiel kanal, i form af en mod som konsolejere kan downloade via spillenes egne menuer. Når FPS Boost bliver tilføjet, bliver denne mod dog helt og aldeles overflødiggjort.

Prey er et af de spil, som jeg endnu har til gode at opleve. Med vished om at spillet modtager denne FPS Boost på Xbox, så har jeg det helt fint med at vente lidt med at starte det op.

Det vides desværre ikke præcis hvornår denne opdatering finder sted, men det er helt sikkert noget at se frem til, såfremt man endnu ikke har kastet sig over disse titler endnu.