Uncharted 4: A Thief’s End finder vej til PC

Sony og Bend Studios Days Gone, har kun været tilgængelig på PC i lidt over en uge, men allerede nu kan PC-gamere se frem til flere udgivelser, som hidtil har været eksklusive på PlayStation-konsollerne.

Sonys seneste Investor Relations Report er proppet med en masse selvforherligende tal og succeshistorier, men særligt et slide i dokumentet, formår at fange opmærksomheden mere end de andre. Der er tale om slide nummer 26, hvor Horizon Zero Dawn og Days Gone nævnes som “New Growth Vectors” på PC, og i samme slide er en anden titel nævnt som værende på vej til den platform: Uncharted 4: A Thief’s End.

Uncharted 4: A Thief’s End fra Naughty Dog var den officielle konklusion på Nathan Drake’s eventyr, hvor hans besættelse af sjældne skatte skabte alvorlige konsekvenser for hans relationer. Spillet var en grafisk magtdemonstration ved sin udgivelse, og med tanke på hvad PC’er kan i dag sammenlignet med hvad PlayStation 4 kunne præstere i 2016 ved spillets oprindelige udgivelse, så skal det nok blive en vaskeægte stunner. Dem som er gået glip af den oplevelse, fordi de ikke har haft en PlayStation 4 eller 5 til rådighed, lader altså til at kunne få oplevelsen på en PC engang i fremtiden.

Det virker dog mystisk, at de tre første Uncharted-titler ikke er markeret til at få samme behandling. Spillene blev Remastered til PlayStation 4 i form af The Nathan Drake Collection, så det burde vel være muligt, at lave samme trick med disse spil.

Dette er naturligvis heller ikke en officiel annoncering fra Sony, så med en lille smule skepsis, kan man også spekulere i, om titlens benævnelse blot er en strøtanke, som endnu ikke har fundet helt vej til tegnebrættet.

Her på Bird of Play tror vi dog på den, og vi forventer også at den officielle annoncering kommer i dagene omkring E3, hvor Sony stadig er bemærkelsesværdigt fraværende.