Ubisoft annoncerer en masse Assassin’s Creed-historier – bare ikke et nyt spil

Jeg kan ret godt lide Assassin’s Creed. Det er vel egentlig en sandhed med modifikationer, så lad mig omformulere: Jeg kan ret godt lide main entry Assassin’s Creed-spillene. Alt hvad der hedder spin-off, film, bøger, tegneserier og lignende, siger mig ingen verdens ting.

Derfor bliver jeg en anelse ærgerlig, når jeg ser at Ubisoft præsenterer en ordentlig røvfuld Assassin’s Creed-historier, fortalt gennem bøger, tegneserier og podcasts, men ikke en eneste af dem gennem et spilbart medie.

Du skal dog overhovedet ikke lytte til mig. Bare fordi jeg er en gnaven stodder, som kun vil have det jeg ved jeg kan lide, så kan du da sikkert sagtens få noget fedt ud af udvalget. Der er historier inspireret af Valhalla, en efterfølger til fortællingen om Shao Jun og en webtoon der fortsætter eventyret om Edward Kenway.

Hvis det er din ting, og det er der ingen skam i, så bør du helt bestemt tjekke udvalget af Assassin’s Creed Stories ud, som er at finde på Ubisofts onlinebutik.