Two Point Campus lækket via Microsoft Store

Hospitalssimulatoren Two Point Hospital fra 2018 var en spirituel efterfølger til Theme Hospital fra 1997, og mange har nok tænkt på, om der kunne være en efterfølger på vej fra Two Point Studios.

Det lader desværre ikke til at være tilfældet, da studiets næste spil er blevet lækket via Microsoft Store. Spillet var tidligere at finde via dette link, men er altså blevet fjernet igen. Heldigvis var en hurtig bruger på quartertothree-forummet klar til at fange et par screenshots, samt kopiere noget af spillets beskrivelse:

“Build the university of your dreams with Two Point Campus, the follow up management sim with a twist from the creators of Two Point Hospital. Get to know your students, explore their personalities and fulfill their wants and needs.”

Genren for det næste spil har altså ikke ændret sig, men i stedet for at skulle håndtere en masse syge mennesker, er der i stedet universitetselever at holde styr på. Two Point Campus er titlen på spillet, og her skal du bygge din egen universitetsby, hvor du skal hyre lærere, vælge fag, bygge lokaler og sørge for at de unge mennesker har det godt på din campus.

Skab liv og glade dage på din hjemmebyggede campus.

Ifølge VG24/7 nævnte opslaget på Microsoft Store, at spillet ville udkomme til PC, Xbox One og Xbox Series X|S. Det skal dog ikke udelukkes, at PlayStation 5 og andre platforme også vil kunne nyde godt af spillet.

En officiel annoncering kan ikke være langt væk, hvis en købsside allerede var færdigformuleret. E3 er naturligvis også lige om hjørnet, så det er da ikke utænkeligt, at vi hører mere til den tid.