Tom Clancy’s The Division annoncerer nyt spil og en Netflix-film

Ganske ud af det blå er der et nyt spil på vej i Tom Clancy’s The Division-serien. Det er dog ikke en decideret efterfølger til de to spil som allerede eksisterer, men derimod en stand alone-titel, som bliver gratis at spille i løbet af 2021/2022. Titlen er The Division Heartland

Spillet udvikles af Red Storm Entertainment, som er ganske bekendt med de to foregående spil. Studiet har nemlig assisteret i udviklingen af dem begge. Red Storm agerer dog primus motor på denne udgave, og eftersom de har erfaring med adskillige Tom Clancy-spil, bør de have en ret god ide om hvad de foretager sig. Flere detaljer om spillet eksisterer endnu ikke, og eftersom den pressemeddelelse vi modtog blot nævner en udgivelse i 2021/2022, er det altså ikke helt til at sige, hvornår vi kan regne med at se det.

Annonceringen er et led i en større udvidelse for serien. Der er også nyt indhold på vej til The Division 2, som udvikles af Ubisoft Massive i samarbejde med Ubisoft Bucharest. Vi ved desværre ikke konkret hvilken slags indhold der er på tale, men vi har dog modtaget denne vage beskrivelse:

“… new content that will include an entirely new game mode and new methods for levelling agents up with an emphasis on increasing build variety and viability.”

Hvis du tror den tykke dame har sunget, så tro om igen. Der er også planer om at udgive versioner af The Division til det mobile marked, med henblik på at øge interessen for franchisen yderligere. Dertil er der også en roman på vej, som vil følge begivenhederne efter The Division 2.

Slutteligt er der også en film på vej, som produceres i samarbejde med Netflix. Filmen instrueres af Rawson Marshall Thurber og vil tage udgangspunkt i begivenhederne fra det første spil i The Division-serien.

Der er endnu forbløffende lidt information om alt ovenstående, men Ubisoft har lovet snarlige opdateringer omkring alle projekter. Her på Bird of Play kommer vi nok til at holde skarpest øje med The Division Heartland.