Til maj lanceres en blå Nintendo Switch Lite

Jeg er normalt larmende ligeglad med farven på mine spillekonsoller. Jeg ejer ikke en Nintendeo Switch, og derfor har jeg ikke taget højde for, at det er et apparat man kan finde på at vise frem til omverden. Derfor kan jeg godt sympatisere med, at farven på maskinen kan være yderst relevant.

Okay, nu skal jeg heller ikke gøre udfordringerne ved farvevalg vildere end højst nødvendigt. Skulle jeg dog ud og investere i en Nintendo Switch Lite i nærmeste fremtid, kunne jeg dog sagtens finde på at vente på den blå model, som netop er blevet annoncert.

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes sgu den ser ret godt ud.

Nintendo Switch Lite kan det samme som en almindelig Switch, men er dog mere transportvenlig, eftersom den er en anelse mindre end den traditionelle version.

Den blå Nintendo Switch udkommer den 7. maj 2021 i hele Europa, og det inkluderer derfor naturligvis også Danmark.