The Outer Worlds får next gen-optimering i tide til sidste DLC-udvidelse

The Outer Worlds fra Obsidian Entertainment modtager sin sidste omgang DLC i morgen. Udvidelsen med titlen Murder on Eridanos sætter spilleren midt i et mordmysterie, hvor man skal finde ud af hvem der har begået det grufulde mord på Halcyon Helen.

Spillets opening cinematic blev offentliggjort i sidste uge, og den kan du se herunder:

Forud for lanceringen lader det til, at The Outer Worlds har modtaget en opdatering, som optimerer spillet til Xbox Series X og PlayStation 5. Hverken Obsidian eller deres udgiver, Private Division, har sagt et ord om dette. I stedet kommer beretningerne fra spillere, som har delt nyheden på de sociale medier.

På reddit var der en bruger som bemærkede en 26GB stor patch, som åbenbart har skruet godt og grundigt på knapperne på Xbox-versionen. På Twitter har en hel anden bruger meldt ud, at spillet nu afvikles med 60 billeder i sekundet på PlayStation 5.

Jeg kan simpelthen ikke vikle mit hoved rundt om, hvorfor hverken Obsidian eller Private Division har meldt noget som helst ud om opdateringen. Udover udsigten til morgendagens udvidelse, så er en optimering af denne type da en oplagt anledning til at hoppe tilbage i spillet.