The Medium hylder de bedste user reviews i ny trailer

The Medium udkom i starten af året, som en hyldest til horror-spil fra midt- til slut-90’erne. Spillet modtog ganske pæne anmeldelser, og spillets popularitet er næsten med sikkerhed hjulpet på vej, af dets tilgængelighed via Game Pass på Xbox.

Det er nu lige omkring 2,5 måned senere, og Bloober Team har nu udgivet en ny trailer, som præsenterer nogle af spillernes anmeldelser. Der nævnes blandt andet kvaliteter som fodring af katte, at sætte grafikindstillingerne til “medium” og at spillet lærer dig at bevæge dine øjne som en kamæleon.

Du kan se traileren herunder:

Traileren slutter belejligt nok af med at nævne, at The Medium i skrivende stund er på tilbud på Steam, GOG.com og Epic Games Store. Spillet er, som nævnt tidligere, tilgængeligt på Xbox via Game Pass, så der er altså ingen undskyldning for at gå glip af The Medium, hvis man savner lidt horror i sin hverdag.

Der florerer et par rygter om, at The Medium også vil finde vej til PlayStation-konsollerne på et senere tidspunkt. Indtil der er mere kød på kilderne, venter vi dog med at piske en stemning op over det.