The Medium angiveligt på vej til PS5

Horror-spillet The Medium ser ud til at være på vej til PlayStation. Spillet udkom i januar til Xbox Series X/S og PC via Microsoft Store og Steam. Rygtet er begyndt at svirre, efter at The Entertainment Software Rating Bureau (ESRB) har lavet en vurdering af spillet.

Hvis du ikke ved hvem det er, så er det dem, der sætter et klistermærke med aldersanbefalinger på coveret til dine spil. Det er Gematsu, der bringer nyheden om vurderingen.

Ligeledes kan en forklaring på hvordan PlayStation vurderingen kommer til at blive brugt findes hos Gematsu. I marts i år annoncerede udgiveren Koch Media, at de havde planer om at udgive fysiske kopier af Bloober-Teams gyserspil. Det fremgik ikke dengang, hvilke platforme de fysiske kopier ville udkomme til, men med den nye rating kunne man forestille sig, at spillet nu også finder sin vej til PS5.

Hvis du ikke kender The Medium allerede, kan du her læse ESRB’s beskrivelse af spillet: “This is an adventure horror game in which players assume the role of a medium investigating an abandoned communist resort in Poland.”

Herfra bliver ESRB’s beskrivelse en smule mere grafisk:

“.. a character beating and choking a bound man from a first-person view; a man being pummeled by another character. Some areas depict large blood stains on the walls and floors; one sequence depicts a bathtub full of blood.

Der er ikke noget af ovenstående, man ikke forventer i et horrorspil. Men at se scenerne beskrevet på skrift får det alligevel til at lyde utrolig makabert. Det får i hvert fald mig til at tænke en ekstra gang over, hvad det er jeg laver i mine spil.