The Elder Scrolls Online optimeres til next gen-konsoller i juni

Jeg har ofte tænkt, at jeg burde finde vej tilbage til Tamriel i The Elder Scrolls Online. Jeg har dog aldrig rigtigt nosset mig sammen til det. Det kan være jeg bør gøre et forsøg mere til juni, når spillet bliver opdateret til de nye konsoller fra Sony og Microsoft.

Tjek annonceringstraileren herunder:

Opdateringen kommer til at indeholde, stort set alt hvad man kan forvente: afvikling med 60 billeder i sekundet, forbedret draw distance, teksturer i højere opløsning, skygger, loadingtider og mere til. Det helt store overblik finder man på Bethesdas side, hvor alle forbedringerne er detaljeret nedskrevet.

Opgraderingen af The Elder Scrolls Online på PlayStation 5 og Xbox Series X/S bliver tilgængelig den 8. juni. Det er passende nok samme dag, som det kommende Blackwood-kapitel til spillet også udgives. Spillet er også at finde på Xbox via Game Pass.