Tetris Effect: Connected rammer Steam denne sommer

Det virker fjollet at gøre et stort nummer ud af et spil som Tetris i 2021. Ikke desto mindre fik jeg brugt mere tid på Tetris Effect sidste år, end jeg umiddelbart har det godt med at indrømme. Med det silkebløde soundtrack og den hypnotiske visuelle præsentation kan man dog ikke andet end overgive sig, når først klodserne falder med gradvist stigende hastighed.

Det multiplay-orienterede Tetris Effect: Connected udkom i slutningen af sidste år, som etn Xbox-eksklusiv fornøjelse, men den eksklusivitet nærmer sig sin afslutning. Tetris Effect: Connected har nemlig nu fået en købsside på Steam, med et udgivelsesvindue der er sat til sommeren 2021.

Spillet er også sat til at blive udgivet på PlayStation-konsollerne, men en specifik dato for dette er endnu uannonceret. Det bør dog være fair at antage, at det vil udkomme sideløbende med PC-versionen.

Skal du have en moderne fortolkning af Tetris, og ærlig talt en af de mest overvældende sanseoplevelser i gaming, så får Tetris Effect min varmeste anbefaling.