Super Mario 64 med Ray Tracing ser blændende ud

Man skal virkelig ikke undervurdere, hvor mange konsolspil der bliver fiflet med i det kreative modding-miljø. Et glimrende eksempel på dette, er det klassiske Super Mario 64, som udkom for snart 25 år siden på Nintendo 64. To gutter har nemlig givet spillet en kærlig overhaling, dog mest med fokus på hovedpersonens fremtoning.

Gutterne fra Digital Foundry har kigget denne version grundigt efter i sømmene, og de er særligt begejstrede for de Ray Tracing-effekter, som der er taget i brug. Netop Digital Foundry har dog en tendens til at få kuldegysninger over alt der rimer på Ray Tracing, men fred være med det. Du kan se deres gennemspilning herunder:

Det er særligt når Mario får sin “metal”-kraft, omkring 20 minutter inde i videoen, at værterne Alex Battaglia og John Linneman bliver grænsende til “sleske” at høre på. Jeg griner dog mere af det end jeg græmmes.

Dediker dog gerne den halve times tid som videoen varer, til at få blæst dine nostalgiske minder bagover, for Super Mario 64 har aldrig set bedre ud.