Sunset Overdrive har fået ny patentejer hos Sony

Jeg var aldrig helt med på Xbox One-bølgen, men jeg nåede dog at opleve Sunset Overdrive fra Insomniac Games. Spillet var en solid omgang hæsblæsende action, som med ironi og satire tog pis på stereotyper fra gaming, bro-kultur og anarkisme. Spillet modtog ganske positive anmeldelser, men jeg havde altid indtryk af, at spillet var en overset perle.

Jeg har altid haft et lille håb om at se en efterfølger, og selvom dagens nyhed ikke nødvendigvis lægger op til det, er det dog ret interessant, at ingen ringere end Sony har taget patent på netop Sunset Overdrive. Spillet var netop eksklusivt til Xbox One, indtil det blev udgivet til PC i 2018.

Det er svært at sige hvad man skal lægge i sådan et patent. Kan det noget aldrende spil være på vej til PlayStation-konsoller, eller er der ved at blive lagt i ovnen til en efterfølger? Og hvilke platforme vil det i så fald finde vej til?

Sony købte netop udvikleren Insomniac Games i 2019, og de har indtil videre bidraget med to mere end fremragende Spider-Man-udgivelser til PlayStation 4 og 5. Dertil er det også dem, som står bag det kommende Ratchet & Clank: Rift Apart.

Fik du spillet Sunset Overdrive, og hvad synes du i så fald om det?