Subnautica: Below Zero trailer giver mig endelig lyst til at dykke ned i spillet

Jeg har hørt om Subnautica fra adskillige begejstrede spillere. Jeg har dog aldrig kastet mig over det, og traileren for den kommende Below Zero-udvidelse har netop fortalt mig, at jeg har begået en kæmpe fejl.

Subnautica udvikles af Unknown Worlds Entertainment, og de har netop sluppet en cinematic trailer løs, som sætter stemningen for Below Zero. Se den her:

Below Zero finder sted to år efter hændelserne i Subnautica. Man skal udforske en fremmed plant, både til lands og til vands, og at dømme ud fra traileren, så kan man nemt komme galt af sted med det foretagende. Men I ved hvad man siger: “hellere komme galt af sted, end slet ikke at komme af sted”.

Der vil være nye figurer, teknologier og omgivelser, samt en helt ny historie man kan fordybe sig i.

Subnautica: Below Zero er netop nu i Early Access på både Steam og Epic Games Store, mens PlayStation-ejere stadig kan downloade Subnautica ganske gratis, som en del af PlayStations Play at Home-initiativ for april. Sidstnævnte er i hvert fald mit cue, til at dykke ned i oplevelsen.

Subnautica: Below Zero udkommer den 14. maj til PC, Xbox og PlayStation, mens en fysisk udgave af Subnautica og Subnautica: Below Zero finder vej til Nintendo Switch samme dag. Det er første gang Subnautica finder vej til en Nintendo-konsol.