Steam-versionen af NieR: Automata får sin efterspurgte opdatering

I sidste måned var adskillige Steam-brugere rasende, på den version af NieR: Automata som var tilgængelig på PC-klienten. En teknisk overlegen udgave var nemlig blevet udgivet på Microsoft Store, hvilket fik Steams ejere af spillet, til at kaste negative anmeldelser efter spillet.

Det lader til at folkene bag spillet har bemærket kritikken, for nu har spillets Twitterprofil meldt ud, at der er en patch på vej til Steam-udgaven af NieR: Automata:

De fleste kommentarer til opslaget er ret kortfattede eller endda blot enstavelsesord som “thanks”. Opslaget siger dog intet om hvilken type patch der er på vej, men der er forhåbentlig fair at antage, at der arbejdes på at give Steam-versionen de samme muligheder, som er at finde i Microsoft Store-udgaven.

Der er desværre heller ingen tidsramme på udviklingen af patchen. Vi får blot at vide, at vi får mere information på et senere tidspunkt.

Jeg synes virkelig også det er ærgerligt, at Steam-folket har fået så halvhjertet en udgivelse. NieR: Automata er et af mine yndlingsspil fra forrige konsolgeneration, og en anmeldelse af spillet i dag, havde nemt udløst en “Bird of Play: Essential”-mærkat. Denne ære har vi indtil videre blot uddelt til et enkelt spil, og det var i forbindelse med anmeldelsen af It Takes Two.