Starfield forventes at blive eksklusivt til Xbox og PC

Vi tænkte allerede tanken, dengang Microsoft købte Zenimax og Bethesda for $7,5 milliarder, og nu tyder det på, at profetien går i opfyldelse. Sci-fi-rollespillet Starfield bliver eksklusivt til Xbox og PC, og vil altså ikke finde vej til PlayStation-konsollerne.

Det er i hvert fald hvad GamesBeat har fået at vide af deres kilder, og det bekræfter også et tweet fra den anerkendte spiljournalist Jeff Grubb:

Jeg er meget påpasselig med at sprede deciderede rygter i artiklerne på Bird of Play, og jeg betragter mig selv som værende yderst kildekritisk, når det kommer til alt andet end officielle udmeldinger. Grubb er dog en yderst erfaren spiljournalist, og han har med garanti heller ingen interesse i, at risikere sit ry på at opdigte historier som disse.

Når det så er sagt, så er der altså intet officielt meldt ud fra hverken Xbox’ eller Bethesdas side. Jeg har dog en lille mistanke om, at Starfield vil få en officiel præsentation, når E3 løber af stablen i næste måned. Lad mig lige understrege at det er en mistanke, og altså ikke noget jeg ved!

Med udsigt til at Starfield bliver låst til Xbox og PC, kan PlayStation-folket nu også spekulere i, om The Elder Scrolls IV vil lide samme skæbne. Af hensyn til min generelle holdning om, at det altid er positivt at få spil ud til flest mulige gamere, så håber jeg da at det ikke er tilfældet. Den beslutning hviler dog på andre skuldre, og vi må blot vente og se hvad der sker.