Square Enix udnævner polsk studie til at lave remakes af Square Enix-spil

Hvis du troede Square Enix kun havde ambitioner om at lave remakes af Final Fantasy, så tro om igen. Ifølge en artikel fra et polsk nyhedssite, som GI.biz allernådigst har oversat, har udgiveren nemlig hevet fat i polske Forever Entertainment, med henblik på at det studie skal udvikle remakes af en endnu uannonceret, men yderst kendt, spilserie fra Square Enix.

Forever Entertainments primære opgave bliver at få moderniseret den grafiske kunnen i det pågældende spil. Gameplay og historie vil som udgangspunkt forblive identisk med sit kildemateriale. Aftalen mellem Square Enix og Forever Entertainment lyder på, at Forever Entertainment vil modtage 50% af indtægterne ved spilsalg, men skal dog selv dække samtlige omkostninger ved selve udviklingen.

Når jeg umiddelbart kigger Forever Entertainments bagkatalog igennem, er det ikke mange spil der får mig til at slå øjnene op. Panzer Dragoon: Remake kan jeg kun påstå at kende af navn. Spil som Green Hell, Goetia og Fear Effect Sedna hører jeg nu for første gang om.

Square Enix kan dog forhåbentlig se noget i studiet og dets team, som jeg ikke kan. For nu må vi bare vente på en annoncering af hvilken Square Enix-spilserie der vil modtage remakes. Er jeg helt tosset, hvis jeg krydser fingre for et af de andre Final Fantasy-spil fra 90’erne?