SEGA overvejer globale udgivelsesdatoer for fremtidige Atlus-spil

Japanske Atlus laver nogle fremragende spil. Et af dem er faktisk blandt mine personlige yndlingsspil nogensinde: Persona 5. Ulempen ved Atlus’ spil er dog, at de plejer at blive udgivet i Japan først, for først derefter at få indarbejdet engelsk tale i spillene, så de kan udgives i vestlige territorier flere år senere.

Den praksis kan der dog blive ændret på snarligt, og hvis du spørger mig, så er det altså også på tide, at den nu 35 år gamle udvikler, sammen med udgiveren SEGA, træder ind i fremtiden.

I en kommende udgave af magasinet Famitsu, vil der være et interview med SEGA’s Chief Strategy Officer og general manager for Asia og Japan Studios, Shuji Utsumi. Her vil han fortælle, at SEGA netop overvejer globale udgivelsesdatoer for fremtidige Atlus-spil (tak til PersonaCentral):

“A simultaneous release on multiple platforms would be favorable for our titles. Of course, we’ll make adjustments on a per title basis, but we want to be conscious of the global expansion of Atlus titles as well.”

Det kan godt være Atlus’ spil har sit største følge på hjemmebanen i Japan, men efter min overbevisning, er spillene altså gode nok, til at vi andre bør kunne lege med samtidigt. Jeg bliver i hvert fald ikke ked af det, hvis jeg kan spille Persona 6 på lige fod med det japanske marked.