Se et helt kvarter med gameplay fra Biomutant

Hvis du, ligesom jeg, glæder dig til Biomutant, så må du ikke snyde dig for den 15 minutter lange trailer, som præsenterer en masse detaljer om spillet. Det er GameInformer som har fået et eksklusivt blik på spillet, og de har været så elskværdige at lancere det i form af en YouTube-video, så du kan se herunder:

Traileren viser en masse kampsekvenser, hvilket dog ikke er første gang. Langt mere interessant er det, at se udvalget af fartøjer som de behårede krigere kan benytte sig af. Der er både vandscootere, mechrobotter og svævevinger til rådighed, til at komme rundt i landskabet samt yde lidt ekstra kampdygtighed.

Biomutant byder på adskillige tribes, hvor man selv kan vælge hvilke man vil alliere sig med. I traileren sammenlignes ideen med Fallout: New Vegas, hvor historien også kan tage forskellige drejninger, alt efter hvem man vælger at sympatisere med. Dertil pointeres det også, at det er yderst vigtigt at snakke med spillets ikke-spilbare figurer, da de både kan give værdifulde missioner og lede spilleren i retning af hemmelige områder.

Undervejs i forløbet vil man skulle træffe en masse valg, i en form for “morality system” kaldet Aura. Det handler ikke så meget om at vælge mellem om man er “god” eller “ond”, men nærmere en mere abstrakt “light” og “dark”. Den vej man hælder, kan da have indflydelse på hvordan spillets øvrige figurers agerer, når man krydser deres vej.

Ens figur bliver yderst personlig, da man skal træffe adskillige valg omkring sin modstandsdygtighed overfor for eksempel radioaktivitet og kulde. Dertil kan alle spillets våben også costumizes og opgraderes på forskellige måder.

Der vil også være en Photo Mode, til dem der holder af at den slags supplementer.

Biomutant udvikles af svenske Experiment 101 og udgives af THQ Nordic den 25. maj til Xbox One, PlayStation 4 og PC.