Scarlet Nexus kommer ikke til Game Pass trods rygter om det modsatte

I et kort øjeblik lignede det, at spillet som alle snakker om ville finde vej til Xbox’ Game Pass-service på lanceringsdagen. I et afsnit af The XboxEra Podcast meldte Games Beat-journalisten Jeff Grubb ud, at han fra egne kilder pålideligt kunne påstå, at det ellers ville være tilfældet:

“I think that’s a Game Pass day one game, is what I heard.”

I den forbindelse tog VideoGamesChronicle direkte kontakt til Bandai Namco, for at finde ud af, om der var noget om snakken. De tog sig tid til at svare, og der skal altså ikke herske tvivl om, at der for nu ingen intentioner er om at føje Scarlet Nexus til Game Pass’ omfattende spilbibliotek:

“We have no plans to bring Scarlet Nexus to Xbox Game Pass at this time and are excited for its launch on Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 and PC on June 25.”

Det er afsindigt farligt for spiljournalister, at smide om sig med rygter på den måde. Jeff Grubb er ellers en afsindigt erfaren herre, og han er en af den slags journalister, som ellers plejer at være påpasselig med den slags.

Det er i øvrigt også ham der meldte ud, at Bethesdas Starfield bliver eksklusivt til Xbox og PC, selvom hverken Bethesda eller Microsoft har meldt noget ud om dette endnu. Til trods for dette slag mod Grubbs troværdighed, er jeg dog tilbøjelig til at tro på netop denne udmelding.

Med en lidt indirekte vinkel, kan man da også påstå, at jeg også sætter min egen troværdighed på spil.