Saints Row: The third Remastered optimeres til nye konsoller og får PC-udgivelse

Er der noget der er populært for spilstudier for tiden, så er det at optimere spillene i bagkataloget til de nye konsoller. Det har Deep Silver og Volition også indset, så derfor har de lagt nogle kræfter i, at få det snart 10 år gamle Saints Row: The Third med på bølgen. Helt præcist er der dog egentlig tale om Saints Row: The Third Remastered, som blev udgivet til PlayStation 4 og Xbox One sidste år.

Spillet bliver opdateret til PlayStation 5 og Xbox Series X, med de samme funktioner som andre spil oplever det i disse dage. Der er derfor tale om en højere framerate på 60 billeder i sekundet, og en 4K-opløsning til de skærme der understøtter det. For Xbox Series S vil man dog skulle vælge mellem performance eller beauty mode, som forventeligt prioriterer enten framerate eller opløsning.

Selve annonceringen fortæller, at spillets opdaterede fremtoning vil afspejle “high settings” fra PC-platformen. I den forbindelse vil Saints Row: The Third Remastered også blive lanceret på GOG.com og Steam, og det er endda tidligere end hvornår konsollerne modtager denne opdatering.

Saints Row: The Third Remastered udkommer på de to nævnte PC-klienter den 22. maj 2021, men opdateringen til PlayStation 5 og Xbox Series X|S ruller ud den 25. maj 2021. PC-folket kan derfor nyde godt af oplevelsen allerede i weekenden.