Rockstar giver $10,000 til GTA Online-modder efter optimering af loadingtider

Det kan være yderst lukrativt at rode rundt i koden til sine yndlingsspil. Det har gameren “t0st” i hvert fald fundet ud af. t0st offentliggjorde for nylig et fund i koden til Rockstars Grand Theft Auto V, som åbenbart mindsker loadingtiden til onlinedelen med hele 70%. Jeg skal ikke kede dig med detaljerne, da det vil involvere en masse kode-termer, som jeg heller ikke forstår mig på.

Ikke desto mindre lader det til, at t0st har fået ret i sin betragtning. Rockstar har nemlig anerkendt bestræbelserne, og belønnet t0st med intet mindre end $10,000. Belønning af spillere på denne måde, er allerede en del af Rockstars kultur, i form af deres “Bug Bounty”-program. Det er dog normalt reserveret til spillere, som finder huller i spillets sikkerhed, der kan kompromittere spillerbasens private oplysninger eller lignende sager. Det er altså derfor ganske ekstraordinært, at et beløb af denne kaliber tilbydes til en simpel optimering.

Rockstar har bekræftet overfor PC Gamer, at denne justering vil blive en officiel del af en kommende opdatering. Hvornår det finder sted er desværre ikke meldt ud.

Skal du også på jagt efter måder at optimere dine PC-spil på?