Roblox giver perfekt mening på PlayStation og Switch ifølge CEO

Som det ser ud lige nu, så er det ikke muligt at spille Roblox på en eneste platform. Til gengæld kan man “opleve” det både på PC, mobile enheder og Xbox One. Det lader dog til at “oplevelsen” gerne vil finde vej til flere platforme, og helt specifikt er der tale om PlayStation, Nintendo Switch og VR-headsettet Oculus Quest.

Det er i hvert fald hvad Roblox Corporations CEO og co-founder Dave Baszucki vurderer. I forbindelse med firmaets seneste Earnings Conference Call, meldte Baszucki ud at “Switch, PlayStation, Quest – alle disse platforme giver perfekt mening for Roblox” (tak til GamesRadar).

For en oplevelse som bestemt ikke er et spil, er det dog påfaldende, at det gerne vil være tilgængeligt på flere spillekonsoller. Det kan selvfølgelig også være mig der ikke følger med tiden, og inden længe må vænne mig til at kalde dem for “oplevelseskonsoller”.

At Baszucki melder ud at Roblox “giver mening” på andre platforme, er dog ikke ensbetydende med en officiel annoncering. Man skal derfor nok lige slå koldt vand i blodet, hvis man håber på at kunne opleve Roblox på sin Nintendo Switch inden alt for længe.