Ratchet & Clank: Rift Apart skal opdateres med patch før Ray Tracing fungerer

Er du i besiddelse af en PlayStation 5, så virker det nærmest utænkeligt, at du ikke også har sørget for en stabil internetforbindelse til den. Den får du i hvert fald brug for, hvis du skal have den flotteste afvikling muligt, af denne uges udgivelse af Ratchet & Clank: Rift Apart.

Spillet har allerede et væld af præsentationer, som demonstrerer at spillet bestemt bliver en visuel perle. Skal du være helt med på den vogn, så skal du dog lige sørge for, at downloade den patch, som bliver gjort tilgængelig på lanceringsdagen den 11. juni 2021.

Det har Insomniac Games i hvert fald set til at understrege, i et tweet fra deres officielle Twitterprofil:

Patchen giver adgang til Performance Mode og Performance Mode RT, hvor det især er sidstnævnte der er interessant. Det er nemlig den der ser til, at Ray Tracing-teknologien kommer til at fungere efter hensigten. At dømme ud fra den korte video i tweetet, så lader det altså til, at Ratchet & Clank: Rift Apart vil kunne afvikles med 60 billeder i sekundet, selvom de krævende Ray Tracing-effekter er slået til. Om det så er på bekostning af en lavere opløsning, eller om der også sigtes efter 4K, melder tweetet intet om.

Embargoen for anmeldelser af Ratchet & Clank: Rift Apart løftes i morgen kl. 16:00. Vores egen EngelundV har haft spillet i hænderne i nogle uger, og han er også ved at lægge sidste hånd på sin anmeldelse. Vi glæder os meget til at dele hans indtryk.