Ratchet & Clank: Rift Apart klar med dansksproget gameplay-trailer

Landets yngste gamere vil sandsynligvis sætte pris på, at det kommende Ratchet & Clank: Rift Apart også vil kunne spilles på dansk. Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg klart foretrækker engelsksprogede spil, men jeg bifalder alle tiltag, som gør gaming mere indbydende for det yngre segment.

I den forbindelse synes jeg det er værd at se den nye gameplay-trailer, som netop foregår på dansk:

Insisterer du på at se den på engelsk, så findes den lige her.

Traileren giver endelig en ordentlig introduktion til den nye spilbare figur: Rivet. Hun er en frihedskæmper fra en anden dimension, hvor eneherskeren Nefarious jager alle der trodser ham. Traileren viser også nogle af de nye områder, våben og fjendetyper man kan møde, og det ligner på alle måder en fyldestgørende Ratchet & Clank-titel.

Ovre på PlayStation-bloggen fortæller Marcus Smith, creative director hos Insomniac Games, at spillets soundtrack bliver bragt til live af Mark Mothersbaugh. Han har blandt andet medstiftet bandet DEVO, og har også kreeret soundtracks til Crash Bandicoot- og Jak & Daxter-spil. I film og TV-sammenhæng kan han også skrive Rugrats og Marvel’s Thor: Ragnarok på CV’et.

Vi får snart endnu mere at se til spillet. Torsdag den 29. april afholdes nemlig en State of Play-præsentation, hvor hele 15 minutter er dedikeret til Ratchet & Clank: Rift Apart. Det bliver dog en halvsen affære, da det først er fra kl. 23:00 dansk tid. Vi skal dog naturligvis se med, og vi skal nok viderebringe de vigtigste nyheder fra streamingen.

Ratchet & Clank: Rift Apart udkommer eksklusivt til PlayStation 5 den 11. juni.