Ratchet & Clank: Rift Apart demonstrerer våben og manøvrering i ny trailer

Udgivelsen for Ratchet & Clank: Rift Apart nærmer sig med hastige skridt. Det er naturligvis også derfor, Insomniac Games bombarderer os med trailere og information om spillet i disse dage. Seneste trailer er da også i den lidt lettere ende, i forhold til den 15 minutter lange præsentation vi fik for et par uger siden.

I traileren herunder bliver der set nærmere på hvordan det ser ud, når der rejses ind i de portaler man finder i spillet. Den nye figur, Rivet, for også fremvist sit Phantom Dash, og så er wall running også et kærkomment syn:

Der er heldigvis også plads til at vise noget af det, som nærmest må betegnes som værende ikonisk for serien: udvalget af kreative våben! Tag bare et kig på de to nye bærbare dødsfælder: Blackhole Storm og Negatron Collider. Disse skal nok vise sig som ganske underholdende værktøjer.

Robot-speakeren understreger da også, at PlayStation 5’s Dual Sense-controller er særligt optimeret til spillet. De adaptive triggers vil få våbnene til at reagere anderledes, alt efter hvor meget du trykker dem ned. Den haptiske feedback vil også bevæge sig afhængigt af det givne våben du bærer, ligesom den indbyggede højttaler i controlleren, også vil afspejle hvad du pløkker fjender i smadder med.

Vi er afsindigt spændte på Ratchet & Clank: Rift Apart her på Bird of Play, og vi glæder os meget til det udkommer eksklusivt til PlayStation 5 den 11. juni.