Ratchet & Clank (2016) får 60 FPS-support på PlayStation 5 i april

Ratchet & Clank er stadig gratis at downloade på PlayStation 4 og 5, som et led i Sonys Plat at Home-initiativ. Det er dog kun til og med i morgen, altså den 31. marts, så hvis du endnu ikke har hapset det, er du ved at have travlt.

Skal du bruge yderligere et argument for at kaste dig over action platformeren, så er der godt nyt fra Insomniac Games. I går aftes kunne de nemlig annoncere, at Ratchet & Clank vil modtage en patch på PlayStation 5, som opgraderer spillet til at blive afviklet med 60 billeder i sekundet:

Insomniac Games har ikke annonceret hvornår patchen bliver tilgængelig, blot at det bliver i løbet af april. Downloader du derfor spillet på din PlayStation 5 nu, vil du altså få adgang til en gedigen opgradering ganske gratis.

Ratchet & Clank fra 2016 er i sig selv et fremragende spil. Med tanke på at næste kapitel i serien, Ratchet & Clank: Rift Apart, udkommer om mindre end tre måneder, så er det en oplagt mulighed for at varme op til de udgivelse.

Play at Home har taget hul på næste omgang gaveregn, og lige nu er der ni fremragende indie-titler til fri download, hvor fire af dem er henvendt til VR-brugere. Dertil bliver Guerilla Games’ Horizon Zero Dawn også tilgængeligt den 19. april.