Rainbow Six Extraction præsenteres på lørdag – men her er en teaser

Ubisoft må siges at have ramt plet med Rainbow Six-navnet, som ofte formår at vække opsigt. Derfor bliver det også spændende at se, hvad Rainbow Six Extraction så er for en størrelse. Ja, det er spillet som tidligere var kendt som Rainbow Six Quarantine, men som altså har fået ændret navn, da nogle sarte sjæle synes det lænede sig for meget op af “virkelige begivenheder”.

Det bliver i hvert fald i en ganske anden boldgade, end hvad serien tidligere har budt på. En blanding af science fiction og horror lader til at sætte rammerne for Extraction, i hvert fald at dømme ud fra den teaser vi fik ind af brevsprækken her til aften:

Spillet præsenteres i første omgang som en tactical co-op shooter, hvor der altså er fokus på samarbejde mellem spillerne, såkaldte “operators”, mod en fremmed og uforudsigelig fjende. Målet er at få alle levende i mål, med en klichéen “no man left behind” som mantra for udfordringen.

Ser man ovenstående teaser direkte på YouTube, kan man da også læse en ganske kort beskrivelse af hvad der venter:

Unknown. Sentient. Consuming.

Yikes!

Vi får en fyldestgørende præsentation af Rainbow Six Extraction under Ubisoft Forward, som finder sted lørdag den 12. juni kl. 21:00.