PlayStation Store forbliver åben for PS3, PS Vita

I slutningen af sidste måned, var Sony ved at tilløb til officielt at lægge tre af deres konsoller i graven. Det drejede sig om PlayStation 3, PS Vita og PSP, som fra den kommende sommer ikke længere ville kunne tilgå PlayStation Store, og dermed umuliggøre digitale køb af spil, udvidelser og lignende til disse platforme.

Den beslutning er nu vendt på hovedet, da internettet er et fremragende medie til at forstærke negative røster. Det kom Sony Interactive Entertainments President og CEO, Jim Ryan, for øre, og han har derfor meldt ud, at PlayStation Store forbliver tilgængelig via PlayStation 3 og PS Vita. Det samme kan dog ikke siges for PSP, som altså følger planen om at blive afskåret fra online-tjenesten:

“Upon further reflection, however, it’s clear that we made the wrong decision here. So today I’m happy to say that we will be keeping the PlayStation Store operational for PS3 and PS Vita devices. PSP commerce functionality will retire on July 2, 2021 as planned.”

Jeg ved godt jeg er et priviligeret røvhul, som ærligt kan sige, at den oprindelige beslutning om at lukke for den digitale butik på de aldrende konsoller, er lige så irrelevant for mig, som nyheden om at det ikke bliver tilfældet alligevel.

Jeg har fuld sympati for, at det ikke er alle der har de samme muligheder for at opgradere til et nyt system. Jeg vil dog også holde på min ret til at være overrasket over, at røsterne har været så højlydte på emnet. Men til alle dem der stadig nyder godt af deres PlayStation 3 eller PS Vita, så ønsker jeg kun at I stadig får det bedste ud af systemerne, så længe I kan.