PlayStation Plus Video Pass blev muligvis afsløret før tid

Xbox har noget ret godt kørende med deres Game Pass-service. Til sammenligning er PlayStation Plus ikke nær så opsigtsvækkende, omend tjenesten har budt på nogle afsindigt stærke titler de seneste måneder. Nu lader det dog til, at PlayStation Plus-navnet vil skabe lidt mere værdi, i hvert fald i følge PlayStations polske afdeling.

Opslaget er godt nok væk nu, men ifølge VideoGamesChronicle fik den polske PlayStation-hjemmeside annonceret en ny tjeneste, der går med navnet PlayStation Plus Video Pass. Logoet, som fulgte med den tidlige annoncering, kan du se øverst i denne artikel.

I opslaget var også en tekst, som oversat til engelsk lyder således:

“A new benefit available for a limited time on PlayStation Plus… PS Plus Video Pass is a trial service active 22.04.21 – 22.04.22. The subscription benefit is available to PS Plus users in Poland.”

Der er forbløffende få ting man kan konkludere ud fra denne misere. Om der er tale om en streaming- eller download-løsning vides endnu ikke, men at dømme ud fra et andet billede derfra, så ville film som Venom, Zombieland Double Tap og Bloodshot være tilgængelige.

Dertil er det også interessant, om det bliver sin egen tjeneste, eller om det vil fungere som en udvidelse til det nuværende PlayStation Plus – med eller uden merpris.

Mon ikke der går ganske kort tid, før en mere fyldestgørende annoncering finder sted.