PlayStation Plus-spil for juni har stjernekrig og slagsmål

Sony har annonceret de spil som blive tilgængelige for PlayStation Plus-abonnenter i juni måned. Selvom det ikke er et udvalg der fanger mig personligt, så anerkender jeg at det er et ret solidt udvalg.

Det umiddelbare blikfang klarer Star Wars: Squadrons, som udkom i oktober sidste år. Spillet er altså blot otte måneder gammelt, og jeg ved da at vores egen GuitarLars er ret begejstret for PC-versionen.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown er et remake af det oprindelige spil, som altså udgives eksklusivt til PlayStation via PlayStation Plus. Helt ekstraordinært vil Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown være tilgængeligt i to måneder, modsat den sædvanlige enkelte måned, og så finder det også vej til PS Now senere i juni.

Star Wars: Squadrons og Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown er spilbare både på PlayStation 4 og 5, men ejere af sidstnævnte konsol får naturligvis et ekstra spil: Operation: Tango. Spillet er udelukkende en co-op-oplevelse, så du skal alliere dig med en ven, for at klare missionerne som enten agent eller hacker. Begge spillere skal være i besiddelse af et PlayStation Plus-abonnement og en fungerende mikrofon, da kommunikation spiller en væsentlig rolle for udfordringer.

Spillene er tilgængelige fra den 1. juni 2021.