På onsdag kommer der endelig nyheder om Dying Light 2

Det har det polske studie Techland annonceret på Twitter. På onsdag vil selskabet offentliggøre nyheder om den længeventede opfølger til deres helt store flagskib, Dying Light. Indtil videre har tilblivelsen af spillet været indhyllet i en sort sky af kontroverser og rygter, som har skubbet udgivelsesdatoen på ubestemt tid (tak til Pocket-Lint) Man kan derfor kun håbe, at studiet endelig kommer med nogle gode nyheder.

Studiet er stødt på en del udfordringer i tilblivelsen af spillet siden det blev annonceret på E3-konferencen i 2018. Blandt andet har thegamer.com kunnet fortælle en historie, om at arbejdsmiljøet var mildest talt giftigt. Dertil er der hele kontroversen om at spillets art director sagde op, men tilsyneladende slet ikke var art director (tak til Wccftech for den).

Det forlyder dog endnu ikke, om det er en ny trailer, gameplay video eller måske endda en dato for udgivelsen.

Indtil videre ved vi, at spillet er en opfølger til det første spil i serien. Spillet finder ligeledes sted i den opdigtede post-zombieapokalyptiske by New Tehran. Begivenhederne finder sted 15 år efter den første installation i serien. Man skal navigere igennem byen, finde ressourcer og løse opgaver for overleverne ved hjælp af sine parkourevner og diverse hjemmelavede våben.

Personligt vil jeg holde et vågent øje med Dying Lights Discord-server onsdag den 17., hvor annonceringen vil finde sted. Jeg har brugt mange timer på at springe fra hustag til hustag og undgå horderne af zombier på jorden. Jeg glæder mig virkelig til at se, hvor meget de kan få ud af spillet på den nye generation af konsoller.