Outriders rundede 3,5 millioner spillere i sin første måned

Til trods for en noget bøvlet lancering, så lader Square Enix til at være godt tilfredse med Outriders. Vi har i hvert fald fået en pressemeddelelse ind af døren, hvor den store spiludgiver dårligt nok kan få armene ned.

People Can Fly og Square Enix har da også grund til at fejre, da de kan prale af at Ourtiders rundede 3,5 millioner unikke spillere i sin første måned. Dette tal er unægteligt hjulpet godt på vej, af det faktum at spillet har været tilgængeligt via Game Pass siden lanceringsdagen den 1. april. Nåh ja: en masse positive anmeldelser gør det da heller ikke mindre appellerende:

De siger dog også selv, at Outriders er på vej til at blive Square Enix’ næste “major” franchise. Med de ord må man forvente, at spillet vil modtage adskillige opdateringer, tilføjelser og lignende i de næste mange år. Spillerne har en gennemsnitlig spiltid på 30 timer, og hvad Square Enix selv kalder en “extremely high engagement for co-operative play”.

De er dog også bevidste om, at arbejdet med at optimere og forbedre Outriders bestemt ikke er overstået. Co-Head of Studio hos Square Enix External Studios, Jon Brooke, udtaler således:

“Launching a new game IP is never easy and we remain very grateful for the community’s support and feedback – we continue to listen carefully and want to assure everyone that we are committed to improving and enhancing the experience in the coming weeks and months. We also look forward to expanding on Outriders in the future.”

Lad os håbe Outriders formår at holde på spillerne, og ender med at få ordnet de bugs som angiveligt stadig huserer. Hvis spillet formår at blive godt nok, kan det jo være, til trods for at Square Enix omtaler det som deres nye “major” franchise, at det slet ikke behøver en efterfølger.