Om BoP

Birdofplay.dk er Danmarks nye gamingsite, som med stærke holdninger og et kritisk syn på gamingbranchen, leverer nyheder, klummer og anmeldelser med kant, nerve og relevans for den modne danske gamer.

Bird of Play er aktiv på Facebook, hvor de vigtigste historier og artikler bliver delt. Ligeledes har vi en tilstedeværelse på Twitch, hvor vi med jævne mellemrum vil streame spiloplevelser for alle interesserede. Disse events vil blive annonceret på forsiden af birdofplay.dk forud for streamen.

Bird of Play blev officielt lanceret den 1. marts 2021.

Chefredaktør

Christian “Chrism” Madsen har skrevet professionelt om gaming siden 2012, og har et skarpt øje for trends og tendenser i hele branchen. Chrism spiller primært på Xbox og PlayStation, hvor han helst fordyber sig i action-, RPG- og puzzlegenrerne.

Kontakt: christian@birdofplay.dk

Skribent

Jakob “EngelundV” Vistisen er en passioneret PlayStation-gamer, med en stor forkærlighed for single player RPG-spil. Jakob bidrager til nyhedsdækningen på Bird of Play, hvor hans interesse for både gaming og journalistik kommer ham til gode.

Anmelder

Lars “GuitarLars” Løvdal Nielsen er med sine opsigtsvækkende formuleringer og kontante holdninger lynhurtigt blevet en anerkendt spilanmelder i Danmark. Hans primære platform er PC, og han er sjældent svær at overtale til en omgang co-op.

Kontakt: lars@birdofplay.dk

DIN ROLLE

Er du passioneret omkring gaming, kan du formulere dig på skrift og kunne du tænke dig et talerør? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan finde ud af hvordan du kan bidrage til Bird of Play. Send en mail til christian@birdofplay.dk.