Ny skribent: Sig velkommen til “Jepsen74”

Hvis du har læst gårsdagens nyhed omkring Overwatch 2, så har du måske hæftet dig ved, at der var et nyt navn som forfatter til artiklen. Hvis det er tilfældet, så kan jeg nu med glæde annoncere, at endnu en fugleunge er klækket ud fra sit æg, og vi byder derfor velkommen til Lukas “Jepsen74” Voergaard Jepsen.

Lukas har skabt sin egen vej ind i journalist-faget som skribent for fodboldklubben AGF’s fanside, Morethanaclub.dk, hvor han har dækket Superliga-kampe, samt udført en håndfuld interviews. Dertil arbejder hans også for et mediehus i Vejle, hvor han også udfolder sine skribentfærdigheder. Hans passion for fodbold kan dog nemt sidestilles med en gaming-ditto, og vi er afsindigt glade for, at Lukas kan tage den erfaring med til Bird of Play.

Med førnævnte engagement i fodboldens verden, er det ikke overraskende at det netop er sportsspil, som optager det meste af Lukas’ tid. Han har været en dedikeret FIFA-fan i mange år, men har for nyligt konverteret til PES. Dertil viger han ikke for at kalde Red Dead Redemption 2 for “et kunstværk”, og for tiden forsøger han at overleve i Dark Souls 3. Selvom han hovedsageligt spiller på sin PlayStation 4, så formår Age of Empires 2 dog lige at trække ham mod en PC i ny og næ.

Lukas kommer primært til at bidrage med nyhedsdækningen på Bird of Play, og vi glæder os til hans bidrag til sitet.

Velkommen til.