NieR Replicant remake er gået guld

Jeg fik aldrig spillet det originale NieR fra 2010. Jeg knuselskede til gengæld NieR Automata fra 2017. Så vidt jeg har forstået, er jeg langt fra den eneste, der har fornøjet mig med denne efterfølger, uden at have haft kendskab til forgængeren. Derfor er jeg yderst spændt på NieR Replicant ver.1.22474487139…, som i går blev bekræftet til at være gået guld.

At “gå guld” betyder, at den kode der skal printes ned på fysiske eksemplarer, er endegyldigt færdigudviklet. I vore dage udelukker det dog ikke såkaldte “Day 1 patches”, som bringer de sidste finjusteringer og opdateringer til spiloplevelsen. En internetforbindelse er naturligvis nødvendig, for at få adgang til disse opdateringer.

Annonceringen kom via den officielle Nier-Twitterprofil:

I et opfølgende tweet spørges fans om de er spændte, og der er fire svarmuligheder, som alle tilkendegiver et helt simpelt “yes”.

Fint nok.

I sidste uge blev der lanceret en trailer, som demonstrerede en omgang virkelig sløvt gameplay. Traileren lagde fokus på havearbejde, interaktion med underlige naboer og *gulp* fiskning.

Der var dog tale om en aprilsnar, og der skal ikke herske tvivl om, at NieR Replicant ver.1.22474487139… nok skal blive en actionfyldt oplevelse.

NieR Replicant ver.1.22474487139… udkommer den 23. april til Xbox One, PlayStation 4 og PC.