Need for Speed Hot Pursuit Remastered kommer til EA Play i denne måned

Mens nogle Need for Speed-titler bliver sendt til skrot, er der andre som bliver gjort endnu mere tilgængelige. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, som udkom i november sidste år og fik en next gen-optimering for nogle måneder siden, drøner nemlig ind på EA Play-tjenesten den 24. juni.

Det er naturligvis den fulde udgivelse som bliver tilgængelig, med alt hvad der må eksistere af tilgængeligt DLC, cross-play og online-funktioner.

Need for Speed: Hot Pursuit fra Criterion Games var blandt mine absolutte yndlings-arkaderacere fra konsolgenerationen med PlayStation 3 og Xbox 360. Det var derfor ikke svært at overbevise mig selv om, at jeg også skulle investere i den remasterede version – og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Spillets gameplay er vedligeholdt, men det er både på godt og ondt. Sammenlignet med mere moderne spil i samme genre, er styringen en anelse forældet, hvilket især kan mærkes når man forsøger at drifte rundt i de skarpeste hjørner. Ikke desto mindre, så lærer man ret hurtigt teknikken, og når først man runder de 280 km/t, kan man virkelig mærke hvorfor det netop var denne Need for Speed-titel, som fortjente at få en opgradering til vor samtids spilafviklingsapparater.

Jeg nyder i hvert fald godt af spillet i tide og utide på PlayStation 5, så har du adgang til EA Play, så er det altså en yderst brugbar arkaderacer du kan kaste dig over den 24. juni.

For god ordens skyld, har vi også lige inkluderet launch-traileren fra sidste år: