Næste Battlefield afsløres officielt i næste uge

Der har været adskillige rygter, lækager og bidder af information af både troværdig og upålidelig karakter omkring det næste Battlefield. Her på Bird of Play har vi meget bevidst holdt os fra at dele disse, da det simpelthen ikke har været til at finde hoved og hale i hvad der var reelt, hvad der var tvivlsomt og hvor den sunde skepsis egentlig skulle placeres.

Det slutter dog i næste uge, når det næste Battlefield får sin reelle afsløring. Det sker nærmere bestemt onsdag den 9. juni kl. 16:00 dansk tid, hvilket blev meldt ud på via den officielle Battlefield-Twitterkonto tidligere på ugen:

Battlefield udvikles af det svenske studie DICE, i tæt samarbejde med DICE-filialen i Los Angeles og Criterion Games. Sidstnævnte udvikler er ellers primært kendt for sit bidrag til Need for Speed-serien, men projekter fra den franchise er sat midlertidigt på pause, da Criterions kompetencer er bedre tjent i Battlefield-sammenhæng.

Det bliver virkelig rart, når den information der kommer ud om spillet, bliver langt mere pålidelig end hvad der har floreret de sidste mange uger og måneder. Jeg håber især vi kan slippe for nogle af de modbydelige beskeder, som er blevet sendt til nøglemedarbejdere hos DICE.

Vi kommer naturligvis til at dække afsløringen, og skal nok se til at få samlet al relevant information, trailere og screenshots sammen, for at give dig et solidt overblik over hvad vi kan vente os.