Monster Hunter Rise har sendt fire millioner enheder i handlen

I fredags udkom det længe ventede Monster Hunter Rise til Nintendo Switch. Capcom har derfor i den grad noget at fejre, da de nu har meldt ud, at de har sendt hele fire millioner eksemplarer i handlen på blot tre dage.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at der er fire millioner gamere som nedlægger monstre lige nu. Der er nemlig ikke tale om et samlet salgstal fra fysiske og digitale forretninger. Det er derimod en blanding af de spil som fysisk er sendt af sted til butikker og salg via online-forretningen til Nintendo Switch.

Capcom har pudsigt nok ikke meldt ud, hvordan fordelingen rent faktisk ser ud. Det kunne trods alt være yderst interessant at vide, hvor mange Switch-ejere der har valgt den digitale løsning, til fordel for at have et fysisk eksemplar stående.

Vi har også smidt et eksemplar af Monster Hunter Rise efter EngelundV, og hans anmeldelse vil du kunne læse inden udgangen af denne uge. Det bliver både hans første anmeldelse på Bird of Play, såvel som den første Switch-titel der får en officiel vurdering på sitet.