Monster Hunter Rise har nu fem millioner enheder i omløb

Før påske kunne vi fortælle, at Monster Hunter Rise fra Capcom, havde sendt fire millioner enheder i handlen. Tallet er minsandten vokset, og i en opdatering på Capcoms hjemmeside, fortæller de nu, at spillet har rundet imponerende fem millioner enheder.

Som det var tilfældet før weekenden, så drejer tallet sig dog ikke om salg til forbrugere. Dem fem millioner er en blanding af fysiske eksemplarer der er sendt ud til butikker, samt digitale salg via onlinebutikken på Nintendo Switch. Hvordan disse tal reelt fordeler sig, er desværre ikke meldt ud.

Med det imponerende salg, har Monster Hunter-serien som helhed nu rundet et verdensomspændende salg på 70 millioner eksemplarer. Det første Monster Hunter-spil udkom i 2004, og har altså formået at skabe et dedikeret følge, både i sit oprindelsesland Japan, men bestemt også i resten af verden.

Vores egen EngelundV anmeldte Monster Hunter Rise, men han var dog ikke helt så begejstret, som det øvrige anmelderkorps var. Han mente at spillet ikke var særlig imødekommende eller tilgivende for gamere som skulle prøve serien for første gang, med unødvendig forvirring omkring spillets mekanikker og en overflod af karaoke.