Microsoft afslører nyeste tilføjelser til Xbox Game Pass

Microsoft har løftet sløret, for de titler der igennem Xbox Game Pass vil være tilgængelige for brugere i juni måned.

Hvis du er i besiddelse af et Xbox Game Pass, og samtidig går og spekulerer på, hvad du dog skal få juni måned til at gå med, har Microsoft muligvis løsningen til dig. 

Den gigantiske tech-virksomhed, har hvert fald offentliggjort navnene på de fire titler, der i løbet af juni vil blive gjort tilgængelige for brugere med et Xbox Game Pass – og det er lidt til enhver smag. 

I alt fire titler bliver ‘gratis’ tilgængelige for brugere, og uanset hvilken platform man benytter sig af, skulle der være mulighed for at udforske et nyt univers. Om du så er til hyggelige puslespil i farverige universer, eller blodige kampe udkæmpet mellem vikinger og samuraier. 

Det første spil, som allerede nu er tilgængeligt på Xbox Cloud, hedder The Wild at Heart og beskrives på udbyderens hjemmeside som en ‘smuk, håndlavet verden, fyldt med charmerende puslespil og hemmeligheder, i en fornøjelig historie, med to børns flugt fra en fantasiverden’ som det centrale plot.

The Wild at Heart opfølges hurtigt, af et noget mere brutalt univers, når brugere af Xbox Game Pass fra den 3. juni vil kunne hente For Honor til Cloud og konsol. Du har måske hørt om spillet før, og har du endnu ikke udforsket de blodige og ekstreme kampe, er For Honor helt sikkert et spil der kan slå en masse timer (og fjender) ihjel. 

Det på trods af den lettere klodsede måde, hvorpå vikinger, klassiske middelalderriddere og samuraier er blevet kastet sammen, i en sammensætning, der for en historienørd som mig selv, ikke giver meget mening. Men fokus var ganske givet heller aldrig historisk akkuratesse, men i stedet hæsblæsende nærkampe, mellem fantastisk flotte karakterer, hvilket For Honor klarer rigtig fint! 

Skulle man på et tidspunkt, blive træt af, brutalt at myrde alt man kommer i nærheden af, tilbyder Xbox Game Pass allerede fra den 8. juni, et lidt mere tilbagelænet og afslappende spil, når Backbone udkommer til PC.

Den efterhånden lidt nedslidte kliche, af den rå kriminaldetektiv, der altid løser problemerne på sin egen karakteristiske måde, har fået noget af et ansigtsløft, og i stedet for en skummelt udseende detektiv med skægstubbe og fedora, er man i Backbone en vaskebjørn, der i et dystopisk Vancouver opklarer kriminalsager i post-noir spillet, der beskrives som ‘utroligt flot’ og med et ‘fantastisk soundtrack’.

Sidst men ikke mindst, udkommer Darkest Dungeon den 10. juni til både Cloud, konsol og PC. 

Et spil, der beskrives som et ‘rustikt RPG spil med gotisk tema, der har det psykologiske pres af eventyr’ som spillets drivkraft. Efter alt at dømme, er dette ikke for sarte sjæle, da en stor del af indholdet byder på ‘gamle, mørke ruiner, ufattelige fjender, stress, sult og sygdom’

Der er altså nok at give sig til i juni måned, og rig mulighed for, at kaste sig ud i nye, spændende universer.