Maneater kommer snart op til overfladen på Nintendo Switch

Nu behøver Nintendo Switch-spillerne ikke længere at føle sig snydt for oplevelsen af livet som haj. Udviklerne Tripwire Interactive og Deep Silver kan nu løfte sløret for, at deres action-RPG Maneater bliver muligt at spille on the go. Det fortæller de i en pressemeddelelse til Bird of Play, hvor datoen for udgivelsen også bliver offentliggjort: den 25. maj 2021.

Spillets præmis er simpel: Du er en haj. Æd din vej langs golfkysten, hvor du holder til. Rammefortællingen omkring spillet er et realityshow, der følger en excentrisk hajjæger. Chris Parnell, der nok er bedst kendt som stemmen bag Jerry Smith i Rick And Morty, er fortælleren på realityshowet.

ShARk-PG‘en – Ja, det kalder udviklerne rent faktisk genren – indeholder mange klassiske action-RPG elementer, til trods for det faktum at man er en stor fisk. Man kan udforske hele syv regioner, lede efter sjældent loot eller blot følge historien.

Det er simpelthen muligt, at opgradere sin haj (billedet her er fra PC-versionen)

Jeg har ikke selv spillet Maneater, men jeg håber, at de ikke bare har lavet en hurtig port til Switch-konsollen. Switch-controllerne har nogle unikke muligheder, med deres bevægelsesfølsomhed, som jeg håber at man har inkorporeret i de angreb og moves, som man har til rådighed.