Life is Strange får nyt kapitel og remastering af første spil

I går kunne Square Enix offentliggøre det næste kapitel i deres Life is Strange-serie. Spillet har fået titlen Life is Strange: True Colors, og udvikles af Deck Nine, som stod bag Life is Strange: Before the Storm. Vi fik også den nye hovedperson, Alex Chen, at se, samt et lille indblik i den overnaturlige kraft hun besidder.

Alex kan fornemme andre menneskers følelser via en aura der omkranser dem. Er følelserne stærke nok, påvirker de hende i en sådan grad, at omgivelserne også vil reagere på det. Ved hjælp af denne evne, skal hun finde ud af sandheden omkring sin brors død. Du kan se den stemningsfulde trailer herunder:

Life is Strange: True Colors er sat til udgivelse den 10. september 2021. Spillet finder vej til PC via Steam, Stadia, Xbox One/X/S og PlayStation 4/5.

Udover annonceringen af True Colors, er der også godt nyt til fans af de første spil, eller dem som endnu har oplevelsen til gode. Life is Strange Remastered Collection finder vej til samme platforme og på samme dato som ovennævnte.

Den remasterede samling byder på det aller første Life is Strange, samt ekstrakapitlet Before the Storm. Det kan købes som en standalone-udgivelse, men følger også med Life is Strange: True Colors Ultimate Edition. Annonceringstraileren for denne udgivelse kan du se her:

Jeg er selv voldsomt begejstret for Life is Strange-spillene, så jeg ser meget frem til at genopleve historien fra Arcadia Bay.