Længe, længe ventet opdatering af Halo er i gang

Da Halo udkom til PC i 2003, blev det modtaget, som ikke blot et af de bedste PC-spil til dato, men også et af de flotteste rent grafisk. 

Meget er dog sket i løbet af de sidste 18 år, ikke mindst inden for spilindustrien, der har udviklet sig i sådan en grad, at det næsten kan være svært at beskrive. Det har været fantastisk og fascinerende at følge udviklingen, og sammenligner man spil fra start 00’erne med de seneste udgivelser, skulle man tro at der var tale om spil fra forskellige planeter. 

Den ekstreme udvikling i teknologi, har også gjort det muligt for spiludviklere at gå tilbage i tiden, og give nogle af de gamle klassikere en kærlig grafisk hånd, så nostalgikere kunne nyde deres yndlingsspil, med langt højere opløsning og skarphed.

Det ene ældre spil efter det andet har været igennem den digitale skønhedssalon, og nu er turen endelig kommet til Halo. 

Det legendariske spil, der uden tvivl har været inspiration for et utal af lignende fantasifulde shooter-spil siden, har længe, i hvert fald i sin første PC-udgave, lignet noget af en dinosaur, men nu har Microsoft endelig forholdt sig til de mange fans’ ønsker, og Halo får derfor en meget tiltrængt grafisk opdatering – det fortæller Youtuber Mint Blitz i en video, hvor han ligeledes viser forskellen i de to versioner.

En del af Halo’s charme, er selvfølgelig det grafiske design, i et univers, der bevidst fra producenternes side er en smule kantet, men der er uden tvivl tale om forbedringer. 

Derudover skal det tilføjes, at de nyligt offentliggjorte klip, blot er en lille indsigt i forbedringerne, og at fans af det helt klassiske Halo, sandsynligvis vil kunne se frem til et endnu flottere slutprodukt.